AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Trupiniams:
300 g. miltų;
125 g. sviesto arba margarino;
2 šaukštai cukraus;
Varškės masei:
500 g. varškės;
2 tryniai;
1 kupinas šaukštas kakavos;
3/4 stiklinės cukraus;
1 šaukštas krakmolo;
1 šaukštas manų arba avižinių dribsnių;
dar reiks 5 - 6 obuolių.
Paruošimo būdas: Iš produktų skirtų trupiniams padarom trupinius ir jais isklojame skardelės dugną. Trynius sumaišome su kakava, tada šią masę pilame į varškę, beriame cukrų, krakmola, dribsnius ir viską išmaišome. Ant rupinių masės dedame obuolius pjaustytus skiltelėmis, tada pilame varškės masę ir vėl dedame pjaustytus obuoliukus.