INGREDIENTAI: 400 gramų plikyti sausainiai
900 gramų jogurtinės grietinės
500 gramų konservuotų persikų
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
77 gramai želės
5 šaukšteliai želatinos
1 žiupsnelis citrinos rūgšties
pagal skonį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti virintu šaltu vandeniu taip, kad apsmetų, ir palikti išbrinkti.
2.
Sausainius gražiai įpjauti ir į kiekvieną įdėti Rududu kremo. Taip paruoštais sausainiais iškloti torto formos dugną.
3.
Kremui brinkintą želatiną pilti į puodą ir šildyti. Nuolat maišyti, kol viskas ištirps. Svarbu neužvirti. Nuimti nuo ugnies ir pravėsinti.
4.
Grietinę dėti į indą, pagal skonį dėti cukraus, truputėlį citrinos rūgšties ir suplakti. Sudėti želatiną ir gerai išmaišyti. Ant sausainių supilti kremą ir dėti į šaldytuvą, palaukti, kol sustings.
5.
Paruošti pakelį želė (naudojau braškių skonio). Ant torto išdėlioti konservuotus persikus ir atsargiai užpilti želė. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.