TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-30 08:30
Šanchajaus ragu
Šanchajaus ragu



INGREDIENTAI:
150g brokolių
100 marinuotų bambuko ūglių
Šlakelio sezamo aliejaus
2 morkų
1 saujos džiovintų grybų
2 a. š. balto sauso vyno
1a. š. rudojo cukraus
1v. š. sojos padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Grybus išmirkome  vandenyje. Į Įkaitintą aliejų suberiame  brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kepiname apie tris minutes. Grybus sudedame kartu su daržovėmis. Sumažiname  ugnį, uždengiame keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių.  Sudedame rudąjį cukrų, pilame balto sauso vyno ir sojų padažo. Troškiname dar keletą minučių.




admin · 2022-03-17 18:00 · 300 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt