INGREDIENTAI: 400 gramų kokosų pieno
100 gramų balto šokolado
3 šaukštai grietinėlės
1 šaukštelis želatinos
1 šaukštelis vanilės aromato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilame šiek tiek vandens ir paliekame išbrinkti 15 min.
2.
Šokoladą sulaužome gabaliukais.
3.
Kokosų pieną ir grietinėlę nedideliame puode ant silpnos ugnies kaitiname, kol pasimato pirmieji burbuliukai. Kokosų pienui įkaitus, sudedame šokoladą ir maišome, kol ištirps. Nukeliame nuo ugnies.
4.
Į puodą sudedame želatiną ir vanilės aromatą, viską dar kartą išmaišome.
5.
Supilstome į taures, palaukiame, kol atvės, o tada įdedame į šaldytuvą sustingti.
6.
Puošiame, kaip geidžia širdis ir skanaujame.