INGREDIENTAI: 200 gramų mocarela sūrio
4 vienetai pomidorų
200 gramų rūkytos lašišos filė
400 gramų šparagų
0.5 vieneto geltonosios paprikos
0.5 vieneto raudonosios paprikos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 pundelis svogūnų laiškų
2 žiupsneliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Paprikas gerai nuplauti, išvalyti sėklytes. Paprikas supjaustyti gabaliukais.
2.
Šparagus išvirti pasūdytame vandenyje.
3.
Sūrį supjaustyti riekutėmis.
4.
Pomidorus gerai nuplauti ir supjaustyti riekutėmis.
5.
Kiekvieną lašišos gabaliuką padalinti į dvi dalis.
6.
Svogūnų laiškus susmulkinti.
7.
Lėkštelėse gražiai išdėlioti ingredientus ir apšlakstyti aliejumi.