TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Greitos užkandėlės su silke, burokėliais ir kreminiu sūreliu
Greitos užkandėlės su silke, burokėliais ir kreminiu sūreliu

Porcijų skaičius: 10


INGREDIENTAI:
1 vienetas prancūziško batono
3 vienetai silkių filė
300 gramų kreminio sūrio (apytikriai)
5 vienetai marinuotų agurkų (mažesnių ar 3 vidutinio dydžio)
1 vienetas burokėlių (virto)
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Batoną įpjauti per visą ilgį išilgai, bet ne iki galo. Išskobti didžiąją dalį minštimo (ją paprastai suplėšau gabalėliais ir padžiovinu orkaitėje - iš jų paruošiu maltus džiūvėsėlius, todėl jų neišmeskite!).

2.
Burokėlius smulkiai sutarkuoti, nupilti skysčio perteklių, kitaip baronas gali pramirkti.. Įmaišyti pusę kreminio sūrelio, pagardinti druska ir pipirais. Burokėlių mase tolygiai padengti batono vidų.

3.
Likusį kreminį sūrelį sumaišyti su smulkintais krapais. Paskirstyti ant burokėlių.

4.
Per visą ilgį dėti agurkėlius, silkės filė. Jei naudojate didesnius agurkus, juos galima perpjauti išilgai.

5.
Apsukti plėvele ar folija. Dėti į šaldytuvą šiek tiek sustingti. Patiekiant supjaustyti riekelėmis.


Patarimai:

Jei baiminatės, kad sunkiai seksis dailiai įdaryti batoną, tuomet jį galite perpjauti į 3 - 4 dalis ir įdaryti dalis.




admin · 2022-03-23 21:00 · 461 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt