TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Džiovintų daržovių prieskoniai
Džiovintų daržovių prieskoniai

Porcijų skaičius: 10


INGREDIENTAI:
pagal poreikį morkų
pagal poreikį svogūnų laiškų
pagal poreikį krapų
pagal poreikį salierių
pagal poreikį morkų
pagal poreikį baziliko lapelių
pagal poreikį petražolių
pagal poreikį paprikos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas nuskusti. Morkas ir salierus smulkinti kapokliu. Paprikas pjaustyti skiltelėmis.

2.
Šviežius svogūnų laiškus, krapus, baziliką, petražoles džiovinu nesmulkintas.

3.
Ant džiovyklės patiesti kepimo popierių, į lentynas sudėti paprikas, morkas ir salierus, paskirstyti svogūnų laiškus, krapus, baziliką, petražoles.

4.
Džiovinti 55 C laipsnių temperatūroje džiovyklėje, kol taps trapios.

5.
Svogūnų laiškus, krapus, baziliką, petražoles susmulkinti kapokliu. Visas džiovintas daržoves sumaišyti. Laikyti prieskonius sausai ir sandariai uždarytus.


Patarimai:

Puikus ir kvapnus mišinys išeina iš džiovintų svogūnų laiškų ir krapų.




admin · 2022-03-24 09:00 · 408 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt