INGREDIENTAI: Biskvitui:
200 gramų cukraus
200 gramų sviesto
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai cukraus pudros
Papuošimui:
šiek tiek aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui sviestą išplakti su cukrumi iki baltos masės, nuolat plakant įmušti po vieną kiaušinį. Sudėjus visus kiaušinius, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišyti.
2.
Masę supilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 190 C laipsnių orkaitėje 40 minučių. Iškepus palikti atvėsti.
3.
Kremui į grietinėlę sudėti cukraus pudrą ir plakti, kol masė nebebus skysta. Sudėti maskarponę ir dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Biskvitą perpjauti pusiau, užtepti didžiąją dalį kremo, sudėti avietes, uždėti kitą biskvitą, užtepti likusį kremą ir papuošti avietėmis ar gervuogėmis. Pabarstyti cukraus pudra.