INGREDIENTAI: 1 vienetas skumbrės (šalto rūkymo)
3 vienetai kiaušinių
2 šaukštai svogūnų (kepti)
1 vienetas pomidorų (slyviniai)
1 pundelis svogūnų laiškų
1 šaukštas majonezo
100 gramų sūrio (fermentinis)
2 šaukštai sūrelio (lydytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirti kiaušinius kietai, palaukti kol pravės ir perpjauti pusiau.
2.
1 įdaras: majonezas + lydytas + sūrelis + fermentinis sūris + 2 kiaušinių tryniai. Viską išmaišome, pašildome mikrobangų krosnelėje, pamaišome iki vientisos konsistencijos. Įdarą dedame į kiaušinius, puošiame svogūno laiškais.
3.
2 įdaras: 1 įdaras + skumbrė + slyvinio pomidoro skiltelė.
4.
3 įdaras: 1 įdaras + slyvinio pomidoro skiltelė + svogūno laiškai.
5.
4 įdaras: pusė kiaušinio trynio + skumbrė + slyvinio pomidoro skiltelė.
6.
5 įdaras: pusė kiaušinio trynio + skumbrė + kepti svogūnai (pomidorų padaže) + svogūno laiškai.