INGREDIENTAI: 1 litras kefyro
2 vienetai burokėlių (virtų)
1 vienetas ilgavaisių agurkų
1 vienetas avokadų
0.5 šaukštelio himalajų druskos
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį krapų
pagal skonį juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius ir agurką sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome šiaudeliais.
2.
Krapus susmulkiname.
3.
Daržoves, krapus dedame į puodą ir užpilame kefyru.
4.
Avokadą supjaustome kubeliais ir dedame į puodą.
5.
Šaltibarsčius pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir permaišome.
Patarimai:
•
Man labiausiai patinka orkaitėje kepti burokėliai. Jų yra sodresnis skonis bei spalva.
•
Šaltibarčius galima valgyti iš karto arba pastatyti į šaldytuvą 1 val. O tuo metu iškepti sau bulvučių.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!