INGREDIENTAI: 5 gabalai kiaulienos sprandinės (su kaulu)
10 vienetų bulvių
1 vienetas kopūstų
1 šaukštelis pipirų
1 šaukštelis krapų
1 šaukštelis raudonėlio
1 galva česnako
5 vienetai lauro lapų
1 šaukštelis druskos
Kepimui:
3 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Prieskonius sumaišyti, česnaką supjaustyti ir ištrinti sprandinės gabaliukus. Palaikyti šaltai apie 12 valandų.
2.
Mėsą dėti ant žalių kopūstų lapų, šalia dėti po 1 - 2 bulves ir kepti orkaitėje apie 30 minučių. Mėsą apversti, kopūsto lapu gražiai apgaubti, įpilti truputį vandens ir dar kepti apie 30 minučių, palaistant susidariusiu sultiniu. Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.