AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 saujos baziliko
100 gramų kietojo sūrio
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
80 gramų kedro riešutų
2 skiltelės česnako
pagal skonį himalajų druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Sūrį sutarkuoti.
2.
Maisto smulkintuve sutrinti baziliką, sūrį, riešutus, česnaką, aliejų, citrinų sultis, druską ir pipirus iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Laikyti šaldytuve.
Patarimai:
•
Pesto padažai puikiai tinka su makaronais, užsitepti ant duonelės, kaip padažas salotoms, mėsai, prie bulvyčių, žuvies, sumuštiniams. Daugiau pesto variantų, paruošimo, saugojimo ir naudojimo idėjų rasite šiame straipsnyje.