TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Naminė itališka pica pagal Gian Luca

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
Tešlai:
600 gramų kvietinių miltų (00 rūšies)
300 mililitrų vandens
22 gramai druskos
12 gramų šlapių mielių
Padažui:
300 mililitrų pomidorų
1 sauja raudonėlio
pagal skonį druskos
pagal poreikį alyvuogių aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ruošiame picos tešlą: beriame miltus, pilame pusę reikiamo kiekio vandens ir dedame šviežias mieles. Viską gerai išminkome. Pilame likusį kiekį vandens ir druską.

2.
Rankomis suformuotą tešlą dedame į dubenį ir kelioms valandoms paliekame šaldytuve pailsėti.

3.
Ruošiame padažą: sumaišome trintus pomidorus su raudonėliu, druska ir alyvuogių aliejumi.

4.
Pailsėjus tešlai, imame rutuliuką ir rankomis formuojame picos padą. Tepame pomidorų padažu ir dedame pusę mocarelos.

5.
Picą kepame įkaitintame grilyje 2-3 minutes. Pagardiname šviežiu baziliku. Skanaus!




admin · 2022-05-30 15:00 · 309 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt