INGREDIENTAI: 500 gramų maskarponės sūrio
400 gramų grietinėlės (naudojau 30 % riebumo)
350 gramų biskvitinių pirštelių
200 mililitrų kavos
1 šaukštas cukraus pudros (apytikriai)
pagal skonį citrinų sulčių
pagal poreikį kakavos
pagal poreikį braškių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti maskarponę, berti cukraus pudrą, pilti grietinėlę suplakti elektriniu plaktuvu iki tirštos kreminės konsistencijos, įpilti citrinų sulčių ir permaišyti.
2.
Biskvitinius pirštelius pamirkyti paruoštoje kavoje.
3.
Į indą dėti biskvitinius pirštelius vieną šalia kito, ant jų dėti maskarponės kremo, tuomet vėl biskvitinius pirštelius, vėl dėti kremą, o tuomet užbarstyti kakavos.
4.
Braškes perpjauti pusiau, papuošti desertą ir dėti į šaldytuvą. Aš gaminau vakare, tad palikau šaldytuve visai nakčiai.