AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos filė
8 vienetai tortilijų
2 vienetai rausvųjų svogūnų
200 gramų konservuotų ananasų
Padažui:
500 gramų avokadų (sunokusių)
200 gramų graikiško jogurto
4 vienetai žaliųjų citrinų
1 pundelis kalendros
pagal poreikį česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį kumino
Marinatui:
pagal skonį sojos
pagal skonį vorčesterio padažo
pagal skonį cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į paruoštą marinatą (sojos ir vorčesterio padažas, cukrus, druskas ir įvairūs prieskoniai) dedame vištieną ir paliekame 30 minučių marinuotis.
2.
Ruošiame padažą - sutriname avokadus, susmulkiname kalendrą, sumaišome su graikišku jogurtu, kuminu ir druska. Išspaudžiame šviežio laimo sulčių ir kelias česnako skilteles, gerai išmaišome.
3.
Ananasus susmulkiname kartu su raudonuoju svogūnu ir sumaišome. Atidedame į šalį.
4.
Ant grilio iškepame vištieną, tortilijos paplotėlius patepame aliejumi ir dedame kelioms minutėms sušilti.
5.
Pradedame formuotis tacos - dedame smulkintą vištieną ir pjaustytą avokadą. Ant viršaus - ananasus ir svogūnus bei sumaišyta avokadų padažą. Skanaus!