INGREDIENTAI: 1 vienetas duonelės (naudojome "Toste" su grūdais)
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė gražgarsčių
0.5 šaukštelio garstyčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Abi duonelės puseles paskrudinkite sausoje keptuvėje ar skrudintuve, kol taps traškios.
2.
Vieną duonelės pusę aptepkite trupučiu garstyčių.
3.
Ant vienos riekelės (garstyčiomis išteptos puselės) uždėkite šiek tiek salotų mišinio, pomidoro griežinėlį.
4.
Iškepkite kiaušinį keptuvėje įkaitintame aliejuje iki norimo trynio iškepimo. Iškeptą kiaušinį uždėkite ant garstyčiomis išteptos riekelės.
5.
Pagardinkite druska ir pipirais.
6.
Ant viršaus uždėkite dar šiek tiek salotų ir užvožkite kita duonos pusele.