INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
80 gramų fermentinio sūrio
20 griežinėlių kumpio (plonai pjaustyto)
2 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius smulkiai supjaustyti (arba sutarkuoti burokine tarka). Sūrį sutarkuoti burokine tarka.
2.
Į dubenį dėti kiaušinius, sūrį, įspausti česnako (arba smulkiai sukapoti), dėti majonezo ir gerai permaišyti.
3.
Ant kumpio griežinėlio dėti šaukštelį paruoštos masės, paskirstyti per plotį ir susukti suktinuką.
4.
Krapus smulkiai susmulkinti ir jais padengti suktinukų galiukus, kur matosi išlindęs įdaras.