INGREDIENTAI: 150 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
130 mililitrų vandens (arba gazuoto mineralinio vandens)
130 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 skiltelė česnako (arba česnako miltelių)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą ir jį ištirpinti. Sutarkuoti sūrį ir suberti į dubenį su ištirpintu sviestu. Gerai išmaišyti.
2.
Kai masė pravės, suberti miltus, įmušti kiaušinį ir supilti vandenį. Įspausti česnako, įberti druskos, aitriosios paprikos miltelius, rūkytos paprikos miltelius, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti.
3.
Į vaflių keptuvę pilti po arbatinį šaukštelį tešlos ir kepti iki kol gražiai parus.