INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos
2 vienetai agurkų (ilgi)
4 vienetai kiaušinių (virti)
400 gramų pievagrybių
150 gramų sūrio (fermentinis)
Papuošimui:
šiek tiek lašišos (ar pomidoras)
šiek tiek alyvuogių (juodosios)
šiek tiek sūrio (fermentinis (pjaustytas riekėmis))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos file išvirti pasūdytame vandenyje, ataušinti, o tada supjaustyti smulkiai . Pievagrybius apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka. Kiaušinius išvirti, ataušinti ir susmulkinti.
2.
Sluoksniuoti salotas" 1 sluoksnis - vištiena 2 sluoksnis - Majonezas 3 sluoksnis - pievagrybiai 4 sluoksnis - majonezas 5 sluoksnis - agurkai 6 sluoksnis - majonezas 7 sluoksnis - kiaušiniai 8 sluoksnis - majonezas 9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).
3.
Pasitelkiam savo kruopštumą ir fantaziją. Iš siūrio ir alyvuogių padarome klavišus, o iš lašišos arba pomidoro susukame rožytę. Ne tik skanu, bet ir nuteikia gerai nuotaikai :)