INGREDIENTAI: 0.5 vieneto raudongūžių kopūstų (mažo)
2 vienetai morkų
140 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas obuolių (rūgštesnio, mažo)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
3 šaukštai majonezo (apytikriai)
3 šaukštai grietinės (neriebios arba natūralaus jogurto, apytikriai)
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą ir svogūną supjaustyti. Morkas ir obuolį sutarkuoti stambia tarka. Kukurūzus nuvarvinti, krapus susmulkinti. Sudėti į dubenį.
2.
Salotas pabarstyti druska, pipirais, dėti majonezo, grietinės ir išmaišyti. Labai skanu tiekti prie vištos, vegetariškų daržovių maltinukų, bulvių košės.