TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Migdolų miltų sausainiai
Migdolų miltų sausainiai

Porcijų skaičius: 16

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų migdolų miltų
125 gramai cukranendrių cukraus
80 mililitrų akvafabos (konservuotų avinžirnių skystis)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir cukrumi.

2.
Akvafabą (avinžirnių skystį) išplakame elekriniu plakikliu iki vientisos, standžios, baltos konsistencijos. Turi būti tokio standumo, kad apvertus dubenį neišbėgtų! Tas pats, kaip plaktumėte kiaušinių baltymus.

3.
Išplaktą akvafabą sumaišome su miltais, supilame citrinos sultis ir vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišome.

4.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.

5.
Rankomis gnybiame truputį masės ir formuojame rutuliukus. Turėtų išeiti apie 15-16 vienetų. Dedame ant kepimo skardos ir tarp rutuliukų paliekame vietos. Delnu kiekvieną rutuliuką paspaudžiame ir suformuojame sausainius.

6.
Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol šiek tiek apskrus. Atvėsiname ir skanaujame!



Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!



admin · 2022-07-03 21:00 · 278 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt