INGREDIENTAI: 0.5 vieneto iceberg salotų
160 gramų tuno aliejuje (apytikriai, 1 skardinės)
150 gramų konservuotų kukurūzų (apytikriai, 1 skardinės)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos (naudojau juodąją)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kiaušinius išverdame iki norimo kietumo. Aš sudėjau į šaltą vandenį ir viriau 5 min, nuo užvirimo. Nulupau, perpjoviau pusiau.
2.
Salotą supjaustome ruoželiais, agurką griežinėliais, svogūną pusžiedžiais, pomidorus perpjauname per pusę.
3.
Į lėkštę dedame daržoves, ant viršaus tuną, virtus kiaušinius, suberiame kukurūzus.
4.
Salotas pagardiname juodąja druska, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!