INGREDIENTAI: 200 gramų varškės (sausesnės)
50 gramų džiovintų abrikosų (arba minkštų datulių)
30 gramų kokoso drožlių
1 šaukštas graikiško jogurto
Glajui:
50 gramų juodojo šokolado
1 šaukštas grietinėlės (arba pieno)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Abrikosus užpilti karštu vandeniu ir palikti išbrinkti (jeigu naudosite minkštas datules, jų brinkinti nereikia).
2.
Varškę elektriniu trintuvu sutrinti su brinkintais abrikosais ir jogurtu, įmaišyti kokosus, dėlioti į silikonines formeles (tinka ir keksiukų) ar šaukštu suformuoti panašią į sūrelio formą ant kepimo popieriaus ir 15 minučių dėti į šaldytuvą.
3.
Glaujui šokoladą ištirpinti su grietinėle (grietinėlės pilkite tiek, kad šokoladinė masė būtų tepamos konsistencijos). Palikti truputį atvėsti.
4.
Konditeriniu teptuku aptepti sūrelius ir dėti sustingi į šaldytuvą.
Pieno produktų „Saulės pienas“ galite įsigyti tik parduotuvėse MAXIMA.