INGREDIENTAI: 3 vienetai jūros lydekos (su kaulu)
2 vienetai svogūnų
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas grietinės
šiek tiek prieskonių žuviai
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žuvį išvalyti, nuplauti, nusausinti ir supjaustyti. Aš kiekvieną lydeką supjausčiau į 4 dalis ir pagardinau žuvies prieskoniais bei druska. Palikti žuvį pastovėti kelias valandas arba per naktį šaldytuve.
2.
Indą, kuriame kepsite žuvį, ištepti aliejumi, iškloti plonais žiedeliais pjaustytais svogūnais. Ant žuvies dėti majonezą, grietinę ir viską rankomis gerai ištrinti. Paruoštą žuvį išdėlioti ant svogūnų.
3.
Dėti į 200 C laipsnių orkaitę ir kepti 30 - 40 minučių. Patiekti su bulvėmis ir daržovėmis.