INGREDIENTAI: 3 saujos voveraičių
1 kilogramas bulvių
1 vienetas kiaušinių
3 saujelės miltų
4 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
3 šaukštai grietinės
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
2.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
3.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
4.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
5.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais. Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite ant grybų. Dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti. Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.