INGREDIENTAI: 1 vištienos krūtinėlės
3 svogūnų, jaunų
2 skiltelių česnako
1 gabalėlio imbiero ( 4 cm)
0,5 raudonos paprikos
80 g žirnelių, šviežių ar šaldytų
50 g anakardžio riešutų
2 v. š. sojos padažo
1,5 v. š. aliejaus (saulėgrąžų ar alyvuogių)
2 a. š. sezamo aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aliejų įkaitinkite keptuvėje, sudėkite susmulkintus česnakus, imbierą bei supjaustytus svogūnus. Viską kepkite keletą minučių, nuolat maišant. Tada sudėkite pjaustytą vištieną (prieš tai pamarinuotą su trupučiu sojų padažo bent valandą) ir paskrudinkite. Sudėkite pjaustytą papriką bei, maišant, dar pakepinkite keletą minučių. Sudėkite žirnelius bei riešutus ir kepkite dar kelias minutes, nuolat maišant. Baigiant kepti, pilkite sojų padažo ir suberkite sezamo sėklas. Skanaus.