INGREDIENTAI: 400 gramų šokoladinių sausainių
400 gramų kreminio sūrio
397 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno
2 vienetai bananų (didesnių arba 3 mažesnių)
pagal poreikį pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti sūrį, karamelizuotą kondensuotą pieną ir sumaišyti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės.
2.
Į kitą dubenį įpilti pieno. Bananus susmulkinti.
3.
Formą, kurioje ruošite tortą, iškloti kepimo popieriumi ar maistine plėvele. Patepti kremu, tuomet sausainius pamirkyti piene, dėti ant kremo, dėti bananus, vėl dėti mirkytus piene sausainius, vėl tepti kremu, dėti bananus ir taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų. Viršutinis sluoksnis turi būti kremo.