INGREDIENTAI: 1 vienetas rūkytų vištienos šlaunelių
250 gramų makaronų
250 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 saujelė granatų sėklų
pagal skonį prieskonių (naudojau paprikos su druska)
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pilti vandens, užvirti, suberti makaronus ir virti apie 8 minutes arba kaip nurodyta ant pakuotės. Tuomet išgriebti, nuvarvinti skystį ir palikti iki kol atvės.
2.
Vištieną supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti. Sudėti į dubenį, berti žirnelius, pagardinti prieskoniais, sudėti makaronus, įdėti majonezo ir išmaišyti.
3.
Prieš tiekiant pabarstyti granatų sėklomis.