INGREDIENTAI: 400 gramų jautienos faršo
150 gramų barbekiu padažo
150 gramų čederio sūrio
1 vienetas paprikos
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis aliejaus
Patiekiant:
pagal poreikį duonelės
pagal poreikį raugintų agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę įpilti aliejų, suberti svogūną ir pakepinti iki kol iškeps.
3.
Į keptuvę su faršu sudėti barbekiu padažą.
4.
Papriką susmulkinti ir suberti į keptuvę.
5.
Tuomet į keptuvę dėti sūrį, kol ištirps.
6.
Duonelę paskrudinti sausoje keptuvėje, ant duonelės sudėti paruoštą faršo masę ir tiekti su raugintu arba marinuotu agurku.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.