INGREDIENTAI: 2 litrai šaltibarščių kefyro
0.5 kilogramo burokėlių (virtų, tarkuotų)
200 mililitrų jogurto, natūralaus (nebūtina)
2 vienetai agurkų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį druskos
pagal poreikį ledukų
pagal poreikį kiaušinių (kietai virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį sudėti burokėlius.
2.
Agurkus smulkiai supjaustyti, krapus ir svogūnų laiškus susmulkinti, sudėti į dubenį su burokėliais. Supilti kefyrą, jogurtą, įberti persilado prieskonių, druskos ir išmaišyti.
3.
Kiaušinius nulupti, perpjauti į kelias dalis.
4.
Į dubenėlius pilti šaltibarščių, dėti kiaušinio ir kelis ledukus.