INGREDIENTAI: 120 gramų maskarponės sūrio
3/4 stiklinės rudojo cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
100 gramų irisų (pieniški )
1 šaukštelis cinamono
150 gramų vynuogių
150 gramų vynuogių
100 gramų mėlynių
150 gramų vyšnių
0.5 vieneto mango vaisiaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gerai sumaišyti kartu sūrį, rudąjį cukrų, vanilinį cukrų ir cinamoną. Atvėsinti šaldytuve.
2.
Smulkia trintuve sutarkuoti irisus ir trupinius padėti į šaldytuvą.
3.
Į lėkštės vidurį įdėti indelį su padažu. Jo viršų apibarstyti tarkuotais irisais.
4.
Gražiai išdėlioti uogas ir vaisius.