AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 gūželės salotų ("Little Gem" rūšies)
2 vienetai avokadų
100 mililitrų parmezano sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas rapsų aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio pipirų (naudojome "Santa Maria"Pipirai Tellicherry)
0.5 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotų galvutes ir avokadus perpjaukite pusiau. Išimkite avokadų kauliukus.
2.
Daržovių pjūvio paviršių aptepkite rapsų aliejumi.
3.
Sudėkite pjūvio puse ant grotelių ir kepkite virš stiprios kaitros apie 4 minutes, kol gražiai paruduos.
4.
Sudėkite salotas ir avokadus į gražią lėkštę.
5.
Sumaišykite citrinų sultis, alyvuogių aliejų, druską, juoduosius pipirus ir apšlakstykite gautu mišiniu daržoves. Apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais ir tarkuotu parmezano sūriu.
6.
Skanaus!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.