INGREDIENTAI: Tešlai:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
2 šaukštai kakavos ((milteliai))
1 šaukštelis sodos
250 gramų margarino
Įdarui:
400 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Visus įdarui reikalingus ingredientus sumaišome iki vientisos masės. Tešlai sumaišome miltus, kakavą, sodą ir cukrų. Dedam margariną ir pertrinam rankomis iki vientisos birios masės (margariną galima sutarkuoti burokine tarką.). Kepimui skirtą indą sutepame aliejumi, suberiame pusę mūsų turimos tešlos.
2.
Sudedam įdarą ir ant viršaus suberiame likusią tešlą.
3.
Kepami iš anksto įkaitintoje orkaitėje iki 200°C temp. apie 40 - 50 min. Skanaus.