TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Maksimas Virgilijus Skomantas Girdvydė Virgis Girvydė Skomantė Skalmantas
Vegetariški mėsainiai su bolivinių balandų, juodųjų pupelių ir morkų paplotėliais

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
4 vienetai mėsainių bandelių
4 vienetai marinuotos keptos paprikos
1 pundelis salotų
pagal skonį bri sūrio
pagal skonį barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria"BBQ Sauce Sweet Chipotle)
Įdarui:
300 gramų konservuotų juodųjų pupelių (apytikriai)
150 mililitrų bolivinių balandų (virtų)
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas aitriosios paprikos
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis maltos ciberžolės (naudojome "Santa Maria" )
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria" )
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria"Tellicherry)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Paruoškite paplotėlius mėsainiams. Sutarkuokite morką, nuo juodųjų pupelių nupilkite skystį. Viską sudėkite į kepimui skirtą indą ir 15 minučių kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsinkite.

2.
Sudėkite virtas bolivines balandas, morkas, pupeles, kiaušinį, skiltelę česnako, aitriąją papriką, ciberžolę, druską ir pipirus į virtuvės kombainą ir smulkinkite tol, kol masė taps kremo konsistencijos. Paruoštą masę sudėkite į dubenį, padalinkite į 4 lygias dalis ir suformuokite paplotėlius. Kepkite keptuvėje įpylę aliejaus, kol paplotėliai iš abiejų pusių gražiai apskrus.

3.
Ruoškite mėsainius. Paskrudinkite mėsainių bandeles. Užtepkite kepsnių padažo, tuomet dėkite salotų, vegetarišką paplotėlį, bri sūrio, keptų marinuotų paprikų, užpilkite dar truputį kepsnių padažo, o ant viršaus uždėkite bandelės viršutinę dalį.



Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.



admin · 2022-08-17 06:00 · 285 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt