INGREDIENTAI: 800 gramų lašišos (šviežios)
3 gūželės salotų
3 vienetai paprikos
3 saujos pistacijų
3 saujos granatų sėklų
1 sauja džiovintų spanguolių
Padažui:
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
5 šaukštai balzaminio acto
3 šaukštai grūdėtųjų garstyčių
3 šaukštai skysto medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Salotas nuplauname, supjaustome ar suplėšome. Papriką supjaustome mažais kubeliais. Pistacijas išlukštename.
2.
Lašišą 5 minutes gariname garų puode.
3.
Sluoksniuojame salotas į indą: salotos, paprika, lašiša, granatai, spanguolės, pistacijos.
4.
Sumaišyti garstyčias, aliejų, balzaminį actą, medų ir užpilti ant salotų.