INGREDIENTAI: 500 gramų menkių filė
15 gramų prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" mišinį traškiai vištienai)
2 šaukštai aliejaus
Padažui:
2 vienetai avokadų
0.5 vieneto mango vaisiaus
15 gramų prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" mišinį gvakamolei)
Patiekiant:
200 gramų tortilijų (naudojome "Santa Maria" mažas)
pagal poreikį saulėgrąžų daigai
pagal poreikį žaliųjų citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C.
2.
Žuvį supjaustykite 3 cm kubeliais ir sudėkite į dubenį. Įpilkite aliejaus ir prieskonių mišinio. Gerai išmaišykite.
3.
Paskleiskite žuvies gabaliukus ant kepimo skardos arba kepimo inde ir kepkite maždaug 7 minutes. Žuvies gabaliukai yra iškepę, kai gražiai paruduoja ir tampa traškūs.
4.
Avokadą sutrinkite ir sumaišykite su prieskonių mišiniu. Įmaišykite kubeliais pjaustytą mangą.
5.
Pašildykite tortilijas pagal nurodymus ant pakuotės.
6.
Ant tortilijų dėkite žuvį, saulėgrąžų daigus, užpilkite gvakamolės padažą ir užspauskite žaliųjų citrinų sulčių.
7.
Jei pakuotėje liko nepanaudotų tortilijų, pakuotę sandariai uždarykite ir laikykite šaldytuve – tortilijos dar kelias dienas išliks šviežios. Iš jų pasigaminkite kesadilijų!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.