INGREDIENTAI: 6 vienetai obuolių
6 vienetai triufelių (apytikriai, pagal skonį)
Trupiniams:
50 gramų sviesto
1 saujelė avižinių dribsnių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius išskobti, bet ne kiaurai. Odelę subadyti krapštuku, kad neplyštų, kepant.
2.
Dėti į obuolių vidų triufelius, po 1 ar 2 vienetus.
3.
Trupiniams avižas sumalti (ne iki miltų, o tiesiog smulkiai).
4.
Į maltas avižas berti cukraus, miltų, sudėti sviestą ir pirštais trinti, kol išeis trupiniai. Berti juos ant obuolių.
5.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min, priklausomai nuo obuolių dydžio. Tikrinti peiliu, ar jau minkšti.