INGREDIENTAI: 1 stiklinė pupelių (rudosios )
400 gramų vištienos filė
2 skiltelės česnako
1 vienetas morkų
1 stiklinė adžikos
1 šaukštelis imbiero
1 žiupsnelis kalendros
1 šaukštelis kario
1 vienetas aitriosios paprikos (džiovintas )
2 šaukštai pomidorų pastos
50 gramų kietojo sūrio
0.5 žiupsnelio druskos
0.5 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šiek tiek pasūdytame vandenyje išvirti pupeles, vandenį nupilti.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, pakepinti smulkiai supjaustytą česnaką, sudėti mažais gabaliukais supjaustytą vištieną ir sutarkuotą morką, lengvai apkepti. Tada sudėti adžiką, imbierą, karį, susmulkintą kalendrą ir pomidorų pastą.
3.
Viską patroškinti apie 5 minutes ir sudėti į puoda su pupelėmis. Įpilti apie 2 litrus vandens.
4.
Sutrupinti džiovintą čili pipiriuką, įberti druskos ir maltų juodų pipirų pagal skonį. Virti apie 7-10 minutes. Patiekiant sriubą įberti "Džiugo" sūrio. Skanaus!