INGREDIENTAI: 500 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių (didelių)
250 mililitrų vandens (verdančio)
240 gramų kvietinių miltų
3 šaukštai aliejaus
1.5 šaukšto cukraus (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską ir išplakti. Įpilti 250 ml pieno ir gerai išmaišyti. Tuomet palaipsniui berti miltus ir vėl maišyti. Supilti likusius 250 ml pieno, aliejų ir išmaišyti.
2.
Į dubenį su paruošta tešla plona srovele pilti vandenį greitai maišant. Tešla būna labai skysta. Tešlos palikti pastovėti nereikia.
3.
Į įkaitinta keptuvę pilti tešlos, pavartant paskirstyti per visą plotį ir kepti iš abiejų pusių iki kol iškepa.