INGREDIENTAI: 2 vienetai lašišos pjausnių
1 vienetas citrinų
2 šaukšteliai sviesto
2 žiupsneliai prieskonių
Garnyrui:
100 gramų laukinių ir plikytų ryžių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišos pjausnius nuplauti, nusausinti. Paguldyti ant folijos lakšto, apiberti norimais prieskoniais (druska, citrinpipiriai, raudonėlis), uždėti nedidelį gabalėlį sviesto ir užkloti citrinos griežinėliu, apvynioti likusia folija, kad neliktų neužklotų vietų.
2.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje, apie 10 - 15 minučių. Kepimo pabaigoje praskleisti foliją ir porai minučių įjungti ventiliatoriaus režimą.
3.
Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės.
4.
Serviruojama su papildomu citrinos griežinėliu.