INGREDIENTAI: 200 gramų makaronų
1 vienetas raudonosios paprikos
50 gramų marinuotų agurkų
1 vienetas poro (galima keisti salieru)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
3 šaukštai jogurto, natūralaus
2 šaukštai majonezo (galima keisti jogurtu)
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, įberti druskos, užvirti, suberti makaronus ir virti apie 12 minučių iki kol išvirs. Tuomet išgriebti ir atidėti atvėsti.
2.
Padažui į dubenėlį dėti majonezą, grietinę, garstyčias, druską, pipirus, įspausti česnako (arba smulkiai sukapoti) ir išmaišyti.
3.
Kubeliais supjaustyti papriką, porą, marinuotus agurkus, svogūną ir suberti į puodą su išvirusiais makaronais. Užpilti paruoštu padažu ir viską gerai išmaišyti.