INGREDIENTAI: 450 gramų mielinės sluoksniuotos tešlos
Įdarui:
180 gramų varškės 9%
2 saujos razinų
50 gramų rudojo cukraus
pagal skonį vanilės
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įdarui sumaišyti varškę, razinas, cukrų, vanilę.
2.
Iš sluoksniuotos tešlos iškočioti stačiakampį. Sudėti įdarą per visą lakštą. Susukti į vyniotinį. Supjaustyti maždaug 3-4 cm vienodomis riekelėmis.
3.
Aptepimui išplakti kiaušinį.
4.
Sudėti bandeles į kepimo popieriumi išklotą skardą. Aptepti kiaušinio plakiniu.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min.