INGREDIENTAI: 50 gramų sūdytos lašišos (arba rūkytos, be odos)
50 gramų kreminio sūrio (apytikriai, “Philadelphia“ tipo)
1 vienetas agurkų
1 pundelis svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Lašišą supjaustyti plonomis juostelėmis.
2.
Pusę lašišos juostelės aptepti kreminiu sūriu, susukti į suktinuką.
3.
Agurką supjaustyti juostelėmis bulvių skustuku. Agurko juostelę apsukti aplink lašišos suktinuką.
4.
Paruoštus suktinukus sudėti į lėkštę ir uždengti maistine plėvele. Padėti šaltoje vietoje 1 - 2 valandoms.
5.
Svogūnų laiškus susmulkinti ir pabarstyti prieš tiekiant ant suktinukų.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"