INGREDIENTAI: 2 stiklinės miltų (apytikriai)
250 gramų varškės
2 saujos razinų
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai pieno
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę, kiaušinį, aliejų, pieną ir cukrų gerai ištrinti. Suberti razinas ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Tešla turi būti minkšta, minkoma. Iškočioti tešlą ant miltuoto paviršiaus iki 1 centimetro storio ir stikline išspausti varškėtukus.
3.
Dėti varškėčius į kepimo formą, išklotą kepimo poperiumi, ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 10-15 minučių, kol gražiai parus. Išimtus iš orkaitės aptepti pienu ir, jei norite, apiberti cukraus pudra.