TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Grilyje kepti čeburekai su vištiena

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
100 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų vištienos (maltos)
30 gramų svogūnų laiškų
1 šaukštas persilado prieskonių
3 gramai druskos
1 gramas pipirų
Kepimui:
400 gramų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį beriame miltus, druską, pilame pieną, dedame sviestą ir suminkome tešlą.

2.
Suvyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame 20 min. Tuomet pabarstyti miltais ir dar perminkyti, vis dedant tešlos kraštą per viduriuką, taip ji bus elastinga.

3.
Į dubenį dėti mėsą, svogūnų laiškus susmulkinti, suberti į dubenį su mėsa. Berti persilado prieskonius, pipirus, druską ir išmaišyti.

4.
Imti 1/4 tešlos ir iškočioti, į vieną pusę dėti įdarą, užlenkti kitą pusę ir šakute prispausti kraštus.

5.
Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių iki kol iškeps ir gražiai apkeps. Prieš tiekiant pabarstyti žalumynais.




admin · 2022-09-07 18:00 · 277 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt