INGREDIENTAI: 1 litras vandens (virinto)
1 vienetas apelsinų (sulčių ir nutarkuotos žievelės)
1 vienetas žaliųjų citrinų (sulčių, apytikriai pagal skonį)
1 sauja juodųjų serbentų (šaldytų)
1 šaukštas medaus
1 pundelis mėtų
pagal poreikį šaldytų braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į ąsotį berti juoduosius serbentus, braškes (jos bus ir vietoje ledukų), mėtas,
2.
Apelsiną kruopšiai nuplauti, jo spalvotą dalį įtarkuoti į ąsotį. Netarkuokite baltos dalies, nes gėrimas apkars. Iš apelsino minkštimo į ąsotį įspausti sultis. Įspausti citrinos sultis.
3.
Viską užpilti vandeniu, pagardinti medumi.