INGREDIENTAI: 300 mililitrų kefyro
180 gramų varškės
10 šaukštų kvietinių miltų (apytikriai)
2 vienetai bananų
2 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti bananus, sutrinti šakute. Sudėti varškę ir išmaišyti.
2.
Į dubenį su bananais ir varške įmušti kiaušinius, supilti kefyrą, suberti miltus su kepimo milteliais, įberti druskos ir išmaišyti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, pilti tešlos formuojant nedidelius blynelius ir apkepti iš abiejų pusių.
4.
Tiekti su šviežiais vaisiais, uogomis ar kitais mėgstamais priedais.