INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo pomidorų
1 kilogramas morkų
1 kilogramas obuolių
1 kilogramas saldžiosios paprikos
5 vienetai aitriųjų pipirų
2 galvos česnako
250 mililitrų cukraus
125 mililitrai aliejaus
1/4 stiklinės acto 9%
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, obuolius, paprikas, pomidorus, aitriuosius pipirus supjaustyti ir visas daržoves sumalti.
2.
Sudėti sumaltas daržoves į puodą, suberti cukrų, druską, supilti aliejų, actą. Išmaišyti ir virti 1 valandą, vis pamaišant.
3.
Sudėti paruoštą masę į sterilius stiklainius ir užsukti. Jei labai skysta, galima įdėti šaukštą kramolo ir šiek tiek vandens.