AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1.5 vieneto vištienos krūtinėlės (trijų puselių)
1 vienetas romaninių salotų
100 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
4 riekelės batono
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
4 šaukštai aliejaus
3 šaukštai citrinų sulčių
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėlę nuplauti, pagardinti druska, pipirais ir kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes. Kai iškeps, atvėsinti ir susmulkinti nedideliais kubeliais.
2.
Salotas nuplauti, nusausinti ir suplėšyti mažais gabaliukais.
3.
Batoną supjaustyti kubeliais, suberti ant kepimo skardos ir kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 15 minučių, kepant kelis kartus pamaišyti.
4.
Česnaką susmulkinti. Į dubenėlį pilti aliejų, citrinos sultis, dėti garstyčias, česnaką ir gerai išmaišyti.
5.
Į dubenį dėti salotas, vištieną, sūrį ir išmaišyti. Užpilti padažą ir dar kartą permaišyti. Salotas sudėti į salotų indą ir ant viršaus pabarstyti skrebučiais.