AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas grietinės
3 lapai biskvito
0.5 kilogramo braškių
200 mililitrų vandens
5 šaukštai cukraus
6 šaukšteliai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame 15 min brinkti. Palikti išbrinkti, tuomet ant mažos kaitros (ar garų vonelėje) ištirpinti želatiną. Atsargiai, kad neužvirtų! Palikti, kol šiek tiek atvės.
2.
Biskvitą naudojau pirktą, bet jei norite galite išsikepti patys.
3.
Supjaustome braškes nedideliais gabaliukais.
4.
Grietine su cukrumi išplakame elektriniu plakikliu. Įmaišome atvėsusią želatiną.
5.
Atsegamą formą išklojame maistine plėvele. Į formą dedame biskvitą, užtepame kremo. Neišsigąskite, jei kremas bėgs po kraštus. Ant kremo dedame pjaustytas braškes. Ant jų dar dedame truputį kremo ir uždedame kitą biskvitą ir viską kartojame, uždedame trečią biskvitą. Ant viršaus dedame kremo, puošiame kaip norime, galima puošti uogomis, bet aš naudojau šokoladą.
6.
Dedame į šaldytuvą sustingti bent 3 valandom, bet geriausiai laikyti per naktį.